Pagini

marți, 11 septembrie 2012

Despre blog

Acest blog l-am pornit in 2009, si a fost urmarea fireasca la acea vreme a seriei de articole pe care le-am publicat pe bloombiz.ro (linkurile catre o parte dintre ele le aveti in josul paginii). Va marturisesc ca am inceput sa scriu in 2008 ca urmare a faptului ca aveam sentimentul ca sint singur impotriva curentului prin modul meu de gandire.
Dar ce este cel mai important este faptul ca punand in scris ideile economice am reusit sa-mi conturez un punct de vedere foarte bine argumentat pe anumite probleme. Dupa ce criza si-a facut simtita prezenta, am primit o confirmare puternica a ceea ce eu am sustinut. Mai mult decit atit, am evitat multe afaceri proaste pe care asi fi fost tentat de 'analistii' de atunci sa le fac (inclusiv credit imobiliar). Inca o data viata mi-a demonstrat ca este esentiala o gindire proprie bazata pe rationamente proprii, nu doar pe asociere, comparatie si imitatie.
Cu timpul lucrurile s-au schimbat fundamental din multe puncte de vedere, cele pe care le-am considerat a fi cele mai interesante le-am analizat pe acest blog.
Scopul articolului precedent era acela de a afla diverse dileme economice ale cititorilor pentru a le aborda ulterior. Se pare insa ca interesul este destul de scazut. Ca urmare voi mentine activ blogul, dar frecventa postarilor nu va mai fi aceeasi.

Un comentariu:

  1. Si eu citesc blogul destul de frecvent, dar de multe ori n-am timp sa comentez la articole. Oricum e foarte greu de zis ce m-ar interesa mai mult, in general imi place sa citesc despre teme economice ca sa vad parerea altora despre ce se intampla in jurul nostru.
    Oricum, m-as bucura daca veti continua cu blogul, lipsa ei ar fi o pierdere pentru cei care sunt interesati si de parerea altora, si nu doar de proprie parere...

    RăspundețiȘtergere